ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շոկոլադե կեքս Պահքի համար
Գազարով կարկանդակ
Պահքային կարկանդակներ կաղամբով
Պահքային թխվածքաբլիթներ
Տորթ «Պանչո»
Ամանորյա գլազուրապատ թխվածքաբլիթներ
Ջեմով թխվածքաբլիթներ
Կոճապղպեղով թխվածքաբլիթներ
Ամանորյա տնակ
Շոկոլադե աղանդեր «Ամանորյա գերան»
Ամանորյա նախուտեստ
Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»