կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Տորթ «Պանչո»

Էգգ-նոգ՝ ամանորյա ըմպելիք

Շոկոլադե աղանդեր «Ամանորյա գերան»

Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»

Պաղպաղակ ելակի սոուսով

Հավի սիրտ կաթնային սոուսով

Տնական կրեկեր

Նրբաբլիթներ «Սյուզետ»

Պանրային ֆոնդյու

Դեսերտ «Մոնբլան»

Փարիզյան դեսերտ

Դարչինով բուլկիներ