հազարի թերթեր

թարգմանություն՝ на русском - листовой салат, in English - leaf salad

Հազարի թերթերը տարբերվում են միմյանցից իրենց համով, փափկությամբ և ծայրերի կառուցվածքով: Ամենատարածվածը Ռոմեն տեսակի հազարն է: Կանաչու այս տեսակն իր մեջ պարունակում է սպիտակուցներ, ճարպեր, ածխաջրեր, շաքար, ջուր, А, С, Е, К1 և B խմբի վիտամիններ ինչպես նաև երկաթ, կալիում, կալցիում և մագնեզիում: Այն առավել հաճախ օգտագործվում է թարմ վիճակում աղցանների, սնկային կերակուրների մեջ, ինչպես նաև զանազան ուտեստներ զարդարելու համար:

Ծանոթացեք այս անչափ համեղ բաղադրատոմսերին:

բանջարեղենային-աղցան-1
Բանջարեղենային աղցան ֆետա պանրով
Աղցան-Գունագեղություն-1
Աղցան «Ամառային»
լավաշով-ռուլետ-1
Լավաշով ռուլետ
Քլաբ սենդվիչ
Քլաբ-սենդվիչ
boxkov-gazarov-axcan
Բանջարեղենային աղցան
havi-msov-tortilya-1
Հավի մսով տորտիլյա
narnjov-havi-msov-axcan
Նարնջով և հավի մսով աղցան
kesar-shampinionov
Աղցան ”Կեսար շամպինիոնով”
msov-@nkuyzov-nrov-axcan
Մսով և ընկույզով աղցան
dzvov-mkner
Ձվով մկներ
Բանջարեղենային խորտիկ
Աղցան տավարի մսով և նռով
12...