հազրեվարդ (розмарин)

թարգմանություն՝ на русском - розмарин, in English - rosemary

Հազրեվարդն լայն օգտագործվում է ինչպես եվրոպական, այնպես էլ ասիական խոհանոցում: Հաճախակի օգտագործումը նպաստում է ուղեղի աշխատանքի զարգացմանն ու հիշողության ամրապնդմանը: Այն դիետիկ սննդակարգի անբաժան մասնիկն է կազմում:

Հազրեվարդ կարող եք ավելացնել գրեթե բոլոր տաք ուտեստների մեջ: Այն յուրահատուկ համ ու բույր է հաղորդում սնակային, բանջարեղենային ու մսային կերակուրներին, ինչպես նաև պաստաներին ու կարկանդակներին: Վերջինս հրաշալի համադրվում է օղու, գրոգի, գարեջրի ու գինու հետ:
Պատրաստեք ու վայելեք այս համեղ ուտեստները:

լոլիկով-պերլոտտո
Լոլիկի մածուկով պերլոտտո
թզի ջեմ
Թզի ջեմ
մսով-ռուլետ-1
Խոզի մսով ու սնկով ռուլետներ
bekonov-kartofil
Բեկոնով կարտոֆիլ
banjarexenayin-pirog
Բանջարեղենային պիրոգ
panrov-karkandak
Պանրով և կաթնաշոռով կարկանդակ
Սթեյք լցոնված պանրով և սնկով
Մսով ռուլետ սպանախով
Կարտոֆիլով աղցան իսպանական ձևով
Հնդկահավի փափկամիս համեմունքներով
Հավի բուդ՝ նարնջով և հազրեվարդով
Ոչխարի բուդ՝ հազրեվարդով
12