հնդկական ընկույզ
թարգմանություն՝ на русском - грецкий орех, in English - walnut
Հնդկական ընկույզը բոլորիս հայտնի է իր օգտակարությամբ: Այն պարունակում է PP, B1, B2 վիտամիններ, երկաթ, ցինկ, եթերային յուղ, սպիտակուցներ, յոդ և այլն: Հնդկական ընկույզից ձեթ են ստանում, որը խորհուրդ է տրվում օգտագործել հատկապես դիետաների ժամանակ:
Այն խոհարարույթան մեջ ունեն իր ուրույն տեղը: Խակ ընկուզներով պատրաստում են պահածոներ, իսկ արդեն հասած ընկույզներն օգտագործում են թխվածքների, դեսերտների, ձկնային ու մսային ուտեստների, աղցանների մեջ: Հատկապես համեղ են ստացվում ընկույզով օշարակները:
Ահա այս բաղադրատոմսերը կօգնեն Ձեզ հետաքրքիրր ուտեստներ պատրաստել:
Տորթ-սուֆլե
Քաղցր գնդիկներ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ առանց ալյուրի
Մանդարինով շոկոլադապատ ձողիկներ
Շոկոլադով և ընկույզներով սալիկ
Թխվածք «Նանաիմո»
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ընկույզով
Հնդկական քաղցրավենիք ”Լադու”
Խոզի միս սոյայի սոուսով և բանջարեղենով
Շամպինիոն պանրով և բեկոնով
Հնդկական կոնֆետ «Բուրֆի»
Կիևյան տորթ