ճուտ

թարգմանություն՝ на русском - цыплёнок, in English - chick

Ճուտը խոհարարության մեջ հաճախ են օգտագործում: Այն պարունակում է մեծ քանակությամբ հանքային նյութեր, վիտամիններ ու սպիտակուց, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի նյութափախանակության կարգավորման, նյարդային համակարգի ամրապնդման համար: Ճուտը փոքր չափեր, ոչ յուղալի միս ու նուրբ կաշի ունի, և առավել հաճախ այն տապակում են, եփում ջեռոցում և խորովում:

Ճուտը մատուցում են կծու սոուսների, բանջարեղենի ու աղցանների հետ, որոնք ընդգծում են վերջինիս համը:

Համալրեք Ձեր կերակրացանկը մեր առաջարկած բաղադրատոմսերով:

Ճուտ վիեննական ձևով