շոկոլադ կաթնային
թարգմանություն՝ на русском - молочный шоколад, in English - milk chocolate
Շոկոլադի ամենահայտնի տեսակներից է կաթնային շոկոլադը: Այն ստացվում է շոկոլադի, կակաոյի յուղի, կաթ փոշու կամ սերուցքի և շաքարի փոշու խառնուրդից: Կաթնային շոկոլադը պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ ու մի շարք օգտակար վիտամիններ, որոնց միջոցով էլ օրգանիզմի համար շատ կարևոր նշանակություն ունի: Կաթնային շոկոլադը երիտասարդեցնում է օրգանիզմը, ամրապնդում իմունային համակարգը ու բուժում հազը:
Վերջինս ամենատարբեր ձևերով օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Ամենահամեղ թխվածքների, կրեմների, դեսերտների ու կոնֆետների բաղադրության մեջ կարող եք գտնել կաթնային շոկոլադ:
Իսկ Դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:
Շոկոլադե չիզքեյք սալորաչրով
Տոնական թխվածք «Իսաննա»
Բանանով դեսերտ
Կաթնաշոռային ժելե «Զեբր»
Շոկոլադե կուլիչ
Ճապոնական թխվածքաբլիթ «Մոտի»
Կաթնաշոռագնդիկներ
Վաֆլե ձողիկներ շոկոլադե կրեմով
Նուշով և կաթնային շոկոլադով տարտ
Նարնջով և ընկույզով բրաունի
Տորթ «Կաթնային»
Վաֆլե-շոկոլադե տորթ