ջեմ
թարգմանություն՝ на русском - джем, in English - jam
Մեզ հայտնի մրգերից ու հատապտուղներից պատրաստվում է ջեմ, որը ժելեանման զանգված է, նախատեսված երկարաժամկետ օգտագործման համար։ Ջեմերն ունենում են տարբեր խտություններ:
Ըստ նախասիրության, կարելի է պատրաստել ամենատարբեր ջեմեր՝ ծիրանի, խնձորի, դեղձի, սալորի և բանջարեղենային՝ լոլիկի, սմբուկի և այլն:
Խոհարարության մեջ ջեմը լայնորեն օգտագործվում է թխվածքների, դեսերտների ու կարկանդակների պատրաստման մեջ:
Փորձեք մեր առաջարկած ջեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Ջեմով թխվածքաբլիթներ
Կարկանդակ «Շտիրլից»
Թխվածք «Զատիկի ձու»
Շերտավոր խմորով ու ջեմով թխվածք
Բիսկվիթային ռուլետ
Զամբյուղներ՝ սպիտակուցային կրեմով
Թխվածքաբլիթ «Ժապավեն»
Արագ ռուլետ
Շոկոլադե տորթ կաթնաշոռային կրեմով
Ջեմով բուլկի
Բիսկվիթային ռուլետ
Ջեմով փքաբլիթ «Բեռլիներ»