- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Խտացրած կաթով և բանանով ռուլետ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձվերն ու շաքարավազը լավ հարում ենք, ավելացնում ենք ալյուրը և նուրբ խմոր պատրաստում:
- Այնուհետև ձևամանը յուղաթղթապատում ենք, խմորը լցնում ենք, տարածում և թխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 10-15 րոպե:
- Խտացրած կաթն ու կարագը հարում ենք և համասեռ զանգված ստանում: Խմորը հանում ենք, վրան կրեմ քսում, շարում բանաններն ու ռուլետանման փաթաթում:
- Ահա այսպիսի արդյունք ենք ստանում:
- Ահա և վերջ: Ընկույզները մանրացնում ենք և զարդարում ռուլետը:
- Համեղ ռուլետ է ստացվում:
Իսկ ո՞վ կհրաժարվի նման ռուլետ վայելելու հաճույքից 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: