- Yield: 3 ժամ անց
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 3ժ 00 րոպե
Ամանորյա դեսերտ «Կոներ»
Բաղադրիչներ
- եգիպտացորենի փաթիլներ - 160 գր
- ընկույզ - 100 գր
- խտացրած կաթ եփված - 1 տուփ
- շաքարի փոշի - 2 ճ/գ
Քայլերի հաջորդականություն
- Եգիպտացորենի փաթիլները, մանրացրած ընկույզն ու եփած խտացրած կաթը խառնում ենք:
- Ստացված զանգվածը հավասարապես լցնում ենք կոնաձև գավաթների մեջ, ապա սեղմում ու հարթեցնում ենք:
- Դեսերտը 3 ժամ սառնարանում թողնելուց հետո հանում ենք և դանակի օգնությամբ փորձում ենք գավաթներից դուրս բերել կոները:
- Ամանորյա կոները պատում ենք շաքարի փոշիով և մատուցում:
Բարի վայելում:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Բարև Ձեզ.
Եգիպտացորենի փաթիլներ@ ի՞նչ նկատի ունեք. Кукурузные хлопья թե Геркулес?
Բարև Ձեզ, սիրելի Տաթև, նկատի ունենք кукурузные хлопья: 🙂
Isk qani kona linum?
Սիրելի Մարիամ, կախված է բաժակի չափերից: 🙂