

Առանց խմորիչի խմոր
Բաղադրիչներ
- մածուն - 300 գր
- կարագ - 300 գր
- ալյուր - 520 գր
- փխրեցուցիչ - 0.5 թ/գ
- աղ - 1.5 թ/գ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ալյուրն ու կարագը տրորում ենք` ստանալով փշուրանման զանգված:
- Մածունին ավելացնում ենք աղն ու փխրեցուցիչը:
- Ալրային զանգվածն ու մածունը խառնում ու հունցում ենք, որից հետո 20 րոպե թողնում ենք, որ հանգստանա:
- Խմորը պատրաստ է:
Այժմ ժամանակն է որևէ համեղ բան պատրաստելու: 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Կառաջարկեք համբուրգերի հացի բաղադրատոմս ատանց կարտոֆիլի խյուսի
Մեծ սիրով: 🙂 Կարող եք օգտվել այս բաղադրատոմսից` https://www.cooks.am/%D4%B2%D5%B8%D6%82%D5%AC%D5%AF%D5%AB%D5%B6%D5%A5%D6%80-%D5%A2%D5%B8%D6%82%D6%80%D5%A3%D5%A5%D6%80%D5%AB-%D5%B0%D5%A1%D5%B4%D5%A1%D6%80/
Knerek isk inge pxrecucige. Chnorhakalutyun naxapes
Սիրելի Իրինա, փխրեցուցիչի մասին մանրամասն կարող եք կարդալ այս հղումով` https://www.cooks.am/ingredients/%D6%83%D5%AD%D6%80%D5%A5%D6%81%D5%B8%D6%82%D6%81%D5%AB%D5%B9/