

- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Բալով թխվածք
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սառեցված և կտրատված կարագը խառնել ալյուրի և սոդայի հետ, ապա ավելացնել կեֆիրը և արագ հունցել խմորը, քանի դեռ խմորը չի սկսել շերտավորվել: Տեղափոխել խմորը սառնարան 1 ժամով:
- Սեղանին շաղ տալ մի քիչ ալյուր, ապա ուղղանկյունաձև բացել խմորը 4մմ հաստության շերտով: Կտրել խմորը ժապավենաձև:
- Ամեն ժապավենի վրա շարել կորիզահանված բալերը, վրան շաղ տալ շաքարավազ, ապա միացնել ժապավենների աջ և ձախ ծայրերը՝ ստանալով խողովակներ:
- Կլոր ձևամանի մեջ շրջանաձև տեղավորել խողովակները:Թխել ջեռոցում 30րոպե 180աստիճանոմ:
- Մատուցելիս թխվածքի վրա շաղ տալ շաքարի փոշի:
Օղակաձև բալով թխվածք փխրուն խմորով, որը հիանալիորեն կլրացնի երեկոյան թեյախմությունը:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: