- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Բանանով օլադի
Քայլերի հաջորդականություն
- Բանանները մաքրել և կտրատել:
- Բլենդերում խառնել ձուն և աղը, ավելացնել կտրատված բանանները, կրկին խառնել:
Ավելացնել կաթը, ապա ալյուրը: Խառնել ամբողջը: Խմորը պետք է ստացվի թթվասերի խտության: - Վերցնել 1 գդալ խմորից և տապակել քիչ բուսայուղով պատված թավայի մեջ 2 կողմից:
- Կարելի է մատուցել մեղրի և մանրացված ընկույզի հետ:
Բանանով ալադի պատրաստելիս մի մոռացեք, որ այն պետք է մատուցել անմիջապես: Հակառակ դեպքում այն կկորցնի իր նախնական տեսքը:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: