- Yield: 30 րոպե անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Գազար կորեական ձևով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Գազարը քերում ենք հատուկ քերիչով, վրան ճզմում ենք սխտորը, ավելացնում 0.5 թ/գդ աղն ու 1 ճ/գդ շաքարավազը, բայց չենք խառնում:
- Այնուհետև ավելացնում ենք 0.5 թ/գդ աղացած սև պղպեղը, մի քիչ համեմի սերմ և 2 ճ/գդ քացախ: Բուսայուղը փոքր-ինչ տաքացնում ենք և լցնում համեմունքների վրա: Համեմունքները բուսայուղի տաքությունից սկսում են թշթշալ ու անուշ հոտ արձակել: Դրանից հետո լավ խառնում ենք և գազարը ձեռքով թեթևակի ճզմում:
- Կափարիչը ծածկում ենք, 3-4 ժամ թողնում սառնարանում, որպեսզի թրմվի: Ահա և վերջ, աղցանը պատրաստ է:
Կարծում ենք համոզվեցիք, որ այս բաղադրատոմսով շատ արագ ու հեշտ կարելի է պատրաստել գազար կորեական ձևով , որը կարող է լինել թե՛ առանձին աղցան, թե՛ այլ ուտեստների բաղադրիչ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Shat kcankanayi VOR baCI BAXADRATOMSIC LINER NAYEV TESAHOLOVAK ASENQ TAST FOODI NMAN
Շնորհակալ ենք լավ ու օգտակար խորհրդի համար: Սուսան ջան, մենք կքննարկենք Ձեր առաջարկը 🙂
Indz hetaqrqire qacax@ ginu qacaxe te esencia?
Բարև Ձեզ, ցանկլալի է գինու քացախ օգտագործեք 🙂