Դդմիկի խավիար
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Դդմիկն ու գազարը լավ լվանում ու կեղևահանում ենք։ Ապա դդմիկը քերիչով անցկացնում ու շոգեխաշում ենք բուսայուղով լի կաթսայի մեջ։
- Գազարը նույնպես քերիչով անցկացնում ենք, սոխը բաժանում ենք մանր խորանարդիկների։ Գազարն ու սոխը տապակելուց հետո ավելացնում ենք դդմիկին և միասին 30 րոպե շոգեխաշում։
- Տապակը կրակի վրայից հանելուց 5 րոպե առաջ զանգվածին ավելացնում ենք տոմատի մածուկն ու սխտորը, ապա համեմում ենք աղով ու պղպեղով։
- Խավիարը թողնում ենք, որ մի քիչ սառչի, ապա ավելացնում ենք քացախն ու զգուշորեն խառնում։
Խավիարը պատրաստ է։ Բարի ախորժակ։
Դդմիկի խավիարը շատ համեղ ուտեստ է տարվա բոլոր եղանակների համար։ Կարող եք վայելել սպիտակ հացով։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: