![Խտացրած կաթով և բանանով ռուլետ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/06/Խտացրած-կաթով-և-բանանով-ռուլետ.jpg)
![Խտացրած կաթով և բանանով ռուլետ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/06/bananov-xtacrac-katov-rulet-8-50x50.jpg)
- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Խտացրած կաթով և բանանով ռուլետ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձվերն ու շաքարավազը լավ հարում ենք, ավելացնում ենք ալյուրը և նուրբ խմոր պատրաստում:
- Այնուհետև ձևամանը յուղաթղթապատում ենք, խմորը լցնում ենք, տարածում և թխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 10-15 րոպե:
- Խտացրած կաթն ու կարագը հարում ենք և համասեռ զանգված ստանում: Խմորը հանում ենք, վրան կրեմ քսում, շարում բանաններն ու ռուլետանման փաթաթում:
- Ահա այսպիսի արդյունք ենք ստանում:
- Ահա և վերջ: Ընկույզները մանրացնում ենք և զարդարում ռուլետը:
- Համեղ ռուլետ է ստացվում:
Իսկ ո՞վ կհրաժարվի նման ռուլետ վայելելու հաճույքից 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: