- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Ձուկ “Սկումբրիա” ջեռոցոմ
Քայլերի հաջորդականություն
- Մաքրում, լվանում, և կտրատում ենք ձուկը (չենք օգտագործում գլուխն ու պոչը):
- Առանձին ամանի մեջ խառնում ենք մանանեխը, աղն ու մայոնեզը:
Կտրատված ձուկը շարում ենք ֆոլգայով պատած տապակի վրա, վրան քսում պատրաստի սոուսը և դնում ջեռոցը 30 րոպեով 180 աստիճանում:
- Պատրաստի ձուկը հանում ենք ջեռոցից, դնում գեղեցիկ ամանի մեջ, զարդարում ըստ ճաշակի ու մատուցում:
Մատուցեք ջեռոցում պատրաստված ձուկ սկումբրիան, որևէ թթվաշ սոուսի հետ 😉
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Shat lav u ogtakar kayq e, baghadratomsern el chist en u bazmazan
Շնորհակալ ենք
Knereq isk Loqo dzkan patrastman hamar inch xorhurd Kate?
Inch xorhurd Ktaq.?
Քանի որ լոքո ձուկը մեծ է, ապա գերադասելի է պատրաստել կտորներով: Ամենաընդունված տարբերակներն են՝ շոգեխաշել կանաչիով և այլ համեմունքներով կամ տապակել ջեռոցում: 🙂
Shnorhakalutyun
Միշտ պատրաստ ենք օգնել։ ։)
Շատ շնորհակալությոն :
Կհուշեք, թե որտեղից կարելի՞ է
գնել սկումբրիա:
Հարգելի Վռամ, ձկների լայն տեսականի կարող եք գտնել սուպերմարկետներում և ծովամթերքի մասնագիտացված խանութներում: 🙂