![Ձվով բրինձ չինական ձևով](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/Ձվով-բրինձ-չինական-ձևով.jpg)
![Ձվով բրինձ չինական ձևով](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/dzvov-brindz-chinakan-dzevov-7-50x50.jpg)
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Ձվով բրինձ չինական ձևով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բրինձը եփում ենք:
- Ձվերը կոտրում ենք կաթսայի մեջ, թեթևակի հարում, դնում թույլ կրակին և խառնելով տաքացնում ենք, մինչև սկսեն թեթևակի մակարդվել:
- Բուսայուղը մեծ տապակի մեջ տաքացնում ենք, ավելացնում ճզմած սխտորը, մանր կտրատած սոխը, խաշած ոլոռը, սոյայի սոուսն ու խառնելով տապակում 1-2 րոպե:
- Ավելացնում ենք բրինձը և խառնում: Վերջում ավելացնում ենք ձվերը, աղ ու պղպեղ ցանում և կրկին խառնում:
- Լցնում ենք ափսեների մեջ, զարդարում կտրատած կանաչ սոխով ու մատուցում:
Եթե Ձեր ընտանիքում կան այդպիսի մարդիկ, ովքեր բրինձ չեն սիրում, ապա անպայման փորձեք այն եփել այս եղանակով 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: