- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Մակարոն պեստո սոուսով
Բաղադրիչներ
- ռեհան - 50 գր
- պանիր պարմեզան - 50 գր
- ձիթայուղ - 50 մլ
- մայրու ծառի ընկույզ (кедровые орехи) - 2 ճ/գդ
- սխտոր - 1-2 պճեղ
- աղ - ըստ ճաշակի
- մակարոն - ցանկացած տեսակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Պեստո սոուսը շատ համեղ իտալական սոուս է, որը պատրաստվում է ռեհանով, պարմեզանով, սխտորով, ընկույզով և ձիթայուղով։ Այս սոուսը լավ կլինի մատուցել մակարոնի հետ։ Այս բաղադրատոմսը նախատեսված է մոտ 3-4 բաժին մակարոնի համար։
Ռեհանը լվանում ենք, չորացնում, առանձնացնում ցողուններից և լցնում կոմբայնի մեջ։ Ավելացնում ենք ընկույզը, 1 պտղունց աղը և կտրատած սխտորը։
- Այնուհետև լցնում ենք կտրատած պարմեզանը և ձիթայուղը։
- Մանրացնում ենք, բայց ոչ շատ, քանի որ սոուսը չպետք է համասեռ լինի։ Այն պետք է ունենա մոտավորապես այս տեսքը։ Եթե ձեռքի տակ կոմբայն չունեք, ապա կարող ենք զանգվածը փայտե գդալով տրորել։
- Մակարոնը եփում ենք։
- Այնուհետև լցնում ենք ամանի մեջ և վրան ավելացնում պեստո սոուսը:
Ի դեպ, պեստո սոուսը հարմար է մատուցել ոչ միայն մակարոնի, այլև խաշած ձկան, մսի կամ պարզապես թարմ սպիտակ հացի հետ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Բարև Ձեզ: Կարող եք ասել, մայրու ծառի ընկույզը պեստո սոուսի մեջ որ տեսակիընդեղենով կարող ենք փոխարինել ?
Բարև Ձեզ Արման ջան, Պեստո սոուսը ցանկալի է պատրաստեք հենց մայրու ծառի ընկույզներից, որոնք հեշտությամբ կարող եք գտնել սուպերմարկետներում: Կամ կարող եք ընկույզ պարզապես չավելացնել 🙂