- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
Տնական լիկյոր «Բեյլիզ»
Բաղադրիչներ
- կոնյակ - 250 մլ
- խտացրած կաթ - 150 գր
- սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ - 300 մլ
- սուրճ սև - 3 ճ/գ
- վանիլին - 2 պտղունց
Քայլերի հաջորդականություն
- Սերուցքն ու խտացրած կաթը խառնում ենք։
- Ավելացնում ենք կոնյակը։
- Ավելացնում ենք սուրճը։
- Ավելացնում ենք 1 պտղունց վանիլինն ու խառնում ենք։
- Լիկյորը լցնում ենք գեղեցիկ շշի մեջ։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Barev dzez .inch serucq xorhurd ktaq?
Ete firman nsheq kam nkar lini shat shnorhakal klinem
Սիրելի Կարինե, մենք օգտագործել ենք «Պրեզիդենտ» ապրանքանիշի 18% յուղայնությամբ սերուցքը, և արդյունքը շատ լավ է եղել: Սակայն կարող եք օգտագործել նաև այլ ապրանքանիշերի որակյալ սերուցք: 🙂
Շնորհակալ եմ, իսկ ինքը ըմպելի սերուցք է՞ և պետք է արդյոք օգտագործելուց առաջ ինչ որ բան անել՞
Սիրելի Կարինե, սերուցքը նաև ըմպելի է և օգտագործելուց առաջ որևէ բան անել հարկավոր չէ: 🙂
Բարև ձեզ, կասեք՞անմիջապես կարելիա օգտագործել
Բարև Ձեզ, սիրելի Ռուզաննա։ Կարելի է օգտագործել նաև անմիջապես, սակայն ցանկալի է մի քանի ժամ սպասել համային հիանալի համադրություն ստանալու համար։ ։)