- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 2 minutes
Ֆրանկֆուրտյան կանաչ սոուս
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Տրորում ենք ձվի դեղնուցները պատառաքաղով և խառնում ձիթայուղի հետ, ավելացնում ենք մանանեխը, քացախը, աղը, սև պղպեղը և խառնում մինչև ստանանաք միատարր զանգված:
- Առանձին ամանի մեջ լցնում ենք թթվասերը:
Ապա կտրատում ենք կանաչին կամ աղում ըստ ցանկության:
- Խառնում ենք թթվասերը կտրատված կանաչու հետ, ապա ավելացնում դեղնուցային զանգվածն ու խառնում:
Ավելացնում ենք մանր կտրատված ձվի սպիտակուցը և թողնում ենք սոուսը հանգստանա 1 ժամ սենյակային ջերմաստիճանում:
- Ապա մատուցում ենք պատրաստի սոուսը որևէ ուտեստի հետ:
Ֆրանկֆուրտյան կանաչ սոուսը ավանդաբար մատուցվում է խաշած կարտոֆիլի հետ 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: