![բալով տորթ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/balov-tort.jpg)
![Բալով նրբաշերտ տորթ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/glavnoe-foto-50x50.jpg)
Բալով նրբաշերտ տորթ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սերուցքն ու 200 գր շաքարավազը հարում ենք հարիչի օգնությամբ:
- Նրբաշերտը դնում ենք ափսեի մեջ ու սերուցքապատում: Իրար վրա ենք դասավորում բոլոր նրբաշերտերը՝ յուրաքանչյուրի վրա սերուցք քսելով: Նրբաշերտերից պատրաստված տորթը 1 ժամ թողնում ենք սառնարանում:
- Այդ ընթացքում պատրաստում ենք բալի սոուսը, որի համար անհրաժեշտ է հարել բալն ու շաքարավազը, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Այնուհետև 30 րոպե եփում ենք ցածր կրակի վրա:
- Նրբաշերտ տորթը հանում ենք սառնարանից, վրան լցնում բալի սոուսն ու մատուցում:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: