Բանանով բոնժուր
Քայլերի հաջորդականություն
- Բանանները կտրատում ու պահում ենք սառցախցիկում:
- Պատրաստում ենք շոկոլադե գլազուրը, որի համար անհրաժեշտ շոկոլադը հալեցնում ենք, ապա կոնֆետների համար նախատեսված սիլիկոնե ֆորման սիլիկոնե վրձնի օգնությամբ պատում ենք հալեցրած շոկոլադով:
- Սառցախցիկից հանում ենք բանանները, բլենդերով հարում ու լցնում ենք կոնֆետների ֆորմայի մեջ:
- Ապա բանանի միջուկի վրա լցնում ենք գետնանուշն ու պահում ենք սառնարանում:
- Համեղ կոնֆետները պատրաստ են:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: