Հոնի պահածո՝ դասական ձևով
Քայլերի հաջորդականություն
- Հոնը մաքրում ենք, լվանում, բայց կորիզները թողնում ենք: Ապա պատրաստում ենք շաքարահյութը: Շաքարավազը լցնում ենք սառը ջրի մեջ, դնում ենք կրակի վրա՝ հասցնելով եռման աստիճանի:
- Հոնը լցնում ենք շաքարահյութի մեջ, անջատում ենք կրակը, քանի որ հոնը եփել պետք չէ:
- Կաթսան փակում ենք կափարիչով և այդպես թողնում 4 ժամ՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով: Հանգստանալուց հետո կրկին դնում ենք ցածր կրակի վրա և եփում 10 րոպե՝ չմոռանալով խառնել:
- Կրակի վրայից հանում ենք և անմիջապես լցնում ստերիլիզացված բանկաների մեջ:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: