

Շոկոլադե կաթնային աղանդեր
Քայլերի հաջորդականություն
- Ժելատինը լցնում ենք 50 մլ կաթի մեջ և թողնում ենք, որ ուռչի:
Շոկոլադը մանր կտրատում ու լցնում ենք տարայի մեջ:
- Դոնդողը խառնում ենք մնացած կաթի հետ ու դնում ենք կրակի վրա՝ թողնելով այնքան, մինչև դոնդողը լուծվի:
- Շոկոլադը լցնում ենք դոնդողային զանգվածի վրա, թողնում ենք 5 րոպե, ապա հարում ենք բլենդերով միասեռ զանգված ստանալու համար:
- Այնուհետև լցնում ենք ֆորմաների մեջ:
- Թողնում ենք սառնարանում 3-4 ժամ, որից հետո կարող ենք մատուցել:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: