- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Շոռակարկանդակ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Փափկած կարագը, ալյուրը, փխրեցուցիչն ու 150 գր շաքարավազը լցնում ենք տարայի մեջ։
- Խառնում ենք ու տրորում՝ վերածելով փշուրների։ Ապա 10-15 րոպե թողնում ենք սառնարանում։
- Պատրաստում ենք միջուկը, որի համար անհրաժեշտ ձուն, կաթնաշոռը, մնացած շաքարավազն ու վանիլինը լցնում ենք առանձին տարայի մեջ և հարիչի օգնությամբ վերածում ենք կրեմային զանգվածի։
- Փշուրանման խմորի մի մասը լցնում ենք ձևամանի մեջ, սեղմում ենք։ Ապա լցնում ենք կաթնաշոռային միջուկն ու հավասար տարածում ենք։ Մնացած խմորը լցնում ենք վրան ու կրկին հավասար տարածում։ Թխում ենք 40 րոպե։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: