- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 50 minutes
Սնկով ու կաթնաշոռով պուդինգ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բուսայուղապատ թավայի մեջ տապակում ենք կտրատած սոխն ու սխտորը մինչև փափկի ու ոսկեգույն դառնա:
- Ավելացնում ենք սունկը և տապակում ենք այնքան, մինչև հեղուկը ներծծվի, ապա համեմում ենք աղով ու պղպեղով:
- Ձուն հարում ենք աղի հետ, ապա ավելացնում ենք կաթնաշոռն ու թթվասերը և հարում ենք այնքան, մինչև վերածվի միասեռ զանգվածի:
- Ձևամանը պատում ենք կարագով, լցնում ենք սունկը:
- Զգուշորեն ավելացնում ենք ստացված զանգվածը:
- Վերին շերտը պատում ենք քերած պանրով:
- Պուդինգը 40-50 րոպե եփում ենք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
- Մեր համեղ պուդինգը պատրաստ է: Բաժանում ենք կտորների ու մատուցում ենք:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: