Տոնական թխվածքաբլիթ «Շնիկներ»

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տոնական-թխվածքաբլիթ-2

Պատրաստեցինք շատ համեղ ու գեղեցիկ թխվածքաբլիթներ, որոնք դուր կգան հատկապես փոքրիկներին:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Ողջույն, հարգելի Շեֆ Խոհարար: Ձեր կայքի խմորեղեններից մի քանիսը փորձել եմ. շնորհակալություն համեղ բաղադրատոմսերով կիսվելու համար: Կցանկանայի տեղեկանալ` արդյոք ունեք խմորեղենների պատրաստման դասընթաց. ինձ մասնավորապես հետաքրքիր է կրուասանի և մրգային թխվածքաբլիթների (tart) պատրաստումը:

    1. Բարև Ձեզ, հարգելի Նարինե, շնորհակալ ենք, որ մեր կողքին եք ու օգտվում եք մեր բաղադրատոմսերից: Դասընթացներ պարբերաբար անցկացվում են, և դասընթացի սկզբի մասին լրացուցիչ կտեղեկացնենք: 🙂

  2. Կներեք էլի վանիլինային շաքարը կասեք որն է ։ Նախապես շնորհակալ եմ ?

    1. Սիրելի ընթերցող, վանիլային շաքարը վանիլինի և շաքարավազի կամ շաքարի փոշու խառնուրդն է։ Այն օգտագործվում է խոհարարության մեջ։ Ավելացնում են խմորի կամ կրեմի մեջ քաղցրավենիքներին հաճելի վանիլային բույր հաղորդելու համար։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *