

- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Տոնական խորտիկ «Դեզ»
Բաղադրիչներ
- միս տավարի (աղացած) - 500 գր
- կարտոֆիլ - 300 գր
- սունկ շամպինիոն - 300 գր
- սոխ - 100 գր
- պանիր - 50 գր
- թթվասեր - 100-200 գր
- ձու - 1 հատ
- աղ
- պղպեղ
- բուսայուղ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սոխն ու սունկը խորանարդաձև կտրատում ենք:
- Նախօրոք բուսայուղով տաքացրած տապակի մեջ 5 րոպե տապակում ենք սունկը:
- Ավելացնում ենք սունկը և շարունակում ենք տապակել, ապա համեմում ենք աղով ու պղպեղով:
- Աղացած մսին ավելացնում ենք ձուն, աղն ու պղպեղը:
- Ձևավորում ենք կոտլետները՝ մեջտեղի հատվածում մի փոքր խորություն տալով: Դա անհրաժեշտ է միջուկը լցնելու համար:
- Լցնում ենք սունկն ու թեթև սեղմում:
- Վրան դնում ենք պանրի շերտեր:
- Կարտոֆիլն անցկացնում ենք խոշոր քերիչով, համեմում ենք աղով ու լցնում պանրի շերտերի վրա:
- Այնուհետև պատում ենք թթվասերով և 30 րոպե եփում ենք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
- Մեր համեղ խորտիկները պատրաստ են:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: