- Prep Time: 20 minutes
Ազնվամորիով ու բանանով ըմպելիք
Քայլերի հաջորդականություն
- Ազնվամորին ու ռեհանը լավ լվանում ենք, իսկ բանանը՝ կտրատում։
- Վրան լցնում ենք տաք ջուր, որպեսզի ծածկի, ապա եռացնում ենք, որից հետո հանում ենք կրակի վրայից, ծածկում ենք կափարիչով ու թողնում ենք, որ սառչի։
- Այնուհետև բանանները թեթևակի ճզմում ենք, որպեսզի քաղցրությունն ու բույրն ավելի լավ հաղրոդվի հյութին։
- Կոմպոտն անցկացնում ենք քամիչով և քանի դեռ տաք է, ավելացնում ենք շաքարավազ կամ մեղր։
- Պատրաստ է։ Թողնում ենք, որ սառչի, ապա պահում ենք սառնարանում։
Բարի վայելում։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: