ԱԶՆՎԱՄՈՐԻՈՎ ՊԱՀԱԾՈ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ազնվամորին լցնում ենք արծնապատ (эмалированный) թասի մեջ։
- Ավելացնում ենք շաքարավազը։
- Հյութը դուրս գալուց հետո (դա կարող է տևել մի քանի ժամ) դնում ենք թույլ կրակի վրա ու եփում ենք այնքան, մինչև շաքարավազն ամբողջովին լուծվի։
- Այնուհետև զգուշորեն խառնելով՝ հեռացնում ենք փրփուրը ու 5 րոպե եփում ենք՝ հասցնելով եռման աստիճանի։
- Պահածոն պատրաստ է տարվա բոլոր եղանակներին ու հատկապես ձմռանն օգտագործելու համար։ Այն լցնում ենք ստերիլիզացված բանկաների մեջ ու պահում։
Ինչպես գիտենք, ազնվամորին ամենաբնական հակաբորբոքայինն է։ Ձմռանը օրական երկու գդալ օգտագործելու դեպքում կխուսափեք մրսածությունից։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: