- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 1ժ 05 րոպե
Ազնվամորիով պիրոգ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ջեռոցը մինչև 170 աստիճան տաքացնում ենք: Վերցնում ենք մեջտեղի հատվածում անցք ունեցող ձևաման (առնվազն 2.25 լ ծավալով), կարագապատում ենք, վրան լցնում փխրեցուցիչի և աղի հետ մաղած ալյուրը, ավելացնում ենք քիմիոնն ու խառնում:
- Մեկ այլ ամանի մեջ ենք լցնում շաքարավազը, բուսայուղը, հալեցրած կարագը, ձվերը, վանիլինը և 2 կիտրոնի քերած կեղևը: Այս ամենը 4 րոպե հարում ենք մինչև համասեռ զանգված ստանանք:
- Կիտրոնի կեղևով զանգվածը խառնում ենք ալյուրով զանգվածի հետ և հարում մինչև համասեռ դառնա:
- Ավելացնում ենք ազնվամորին և զգուշորեն խառնում:
- Խմորը լցնում ենք ձևամանի մեջ, թխում 45 րոպե, ինչից հետո ծածկում ենք փայլաթիթեղով, որպեսզի վերևամասը թխվելուց չվառվի: Եվս 20 րոպե թխում ենք, փայտիկով փորձում, եթե այն խմորից չոր է դուրս գալիս, ուրեմն թխվածքը պատրաստ է:
- Պատրաստի պիրոգը 15 րոպե ձևամանի մեջ ենք թողնում, այնուհետև շրջում ցանցի վրա, ձևամանը հանում և թողնում ենք ամբողջությամբ սառչի:
- Շաքարի փոշին 60 մլ կիտրոնահյութի հետ խառնում ենք մինչև ճիշտ կազմության ջնարակ ստանանք և լցնում պիրոգի վրա:
- 20 րոպե թողնում ենք, որպեսզի պնդանա, այնուհետև մատուցում ենք:
- Ահա և վերջ:
Շատ հետաքրքիր ազնվամորիով պիրոգ , որը կարող ենք ձևավորել նաև հրուշակեղենային քերուկով կամ հատապտուղներով 🙂
Когда хочется передернуть на молодых, искрящихся энергией девушек, на помощь всегда приходят ролики, где фигурирует секс со студентами . Студентки всегда составят достойную конкуренцию любой даме, ведь они не могут похвастаться достатком жизненного опыта, а попробовать хочется все и сразу, чем и пользуются их партнеры.
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: