- Yield: 1 ժամից
- Cook Time: 30 minutes
Աղցան «Անակնկալ»
Բաղադրիչներ
- գազար - 1 հատ
- վարունգ - 3-4 հատ
- սոյայի սոուս - 1 ճ/գ
- բուսայուղ - ըստ ճաշակի
- աղ - ըստ ճաշակի
- շաքարավազ շագանակագույն - 3 թ/գ
- համեմունք - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Նախապատրաստում ենք բոլոր մթերքները: Գազարն ու վարունգը լավ լվանում ենք ու հարկ եղած դեպքում կեղևահանում:
- Դանակով կամ հատուկ քերիչով շատ բարակ շերտերով կտրտում ենք բանջարեղենը:
- Պատրաստում ենք աղցանի սոուսը. դրա համար խոր թասի մեջ խառնում ենք ձիթայուղը, աղը, շաքարավազն ու սոյայի սոուսը, ցանկության դեպքում՝ սխտոր:
- Բանջարեղենը խառնում ենք սոուսին:
- Թողնում ենք՝աղցանը սառնարանում մնա գոնե 1 ժամ և մատուցում ենք:
Աղցանը պատրաստվում է շատ պարզ մթերքներից, բայց յուրահատուկ է ու անսովոր:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: