Աղցան «Վինեգրետ»

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Աղցան Վինեգրետ

Վինեգրետ անվանումը («vinaigre” ) ֆրանսերենից թարգմանաբար նշանակում է քացախ, որի հիմքի վրա էլ պատրաստեցինք աղցանը։   Վինեգրետ պատրաստելիս  կարող ենք հատիկավոր լոբի ավելացնել, ինչն աղցանն ավելի համեղ կդարձնի։ Դրա համար լոբին նախապես թրջում ենք, այնուհետև մոտ 1 ժամ եփում, սառեցնում և ավելացնում աղցանին 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Հարգելի ընթերցող, քանի որ այստեղ օգտագործվում է մարինացված վարունգ, որը արդեն իսկ բավականին աղի է, ուստի աղ ավելացնելու կարիք առանձնապես չի լինում 🙂

    2. Շնորհակալություն շեֆ խոհարար ,իսկ այլ աղցանների բաղադրատոմսեր ունեք?։ԵՒ որը խորհուրդ կտաք…

  1. Shnorhalutyun, isk karmir lobov axcan@ vonc enq patrastum u anun@ eli aseq ete djvar chi,naxapes shnorhakal em

    1. Սիրելի Արև, առաջարկում ենք կարմիր լոբով աղցանի երկու բաղադրատոմս՝ https://www.cooks.am/%d5%af%d5%a1%d6%80%d5%b4%d5%ab%d6%80-%d5%ac%d5%b8%d5%a2%d5%b8%d5%be-%d5%a1%d5%b2%d6%81%d5%a1%d5%b6/ և կարմիր լոբով ու չորահացով շատ համեղ աղցան՝https://www.cooks.am/%d5%af%d5%a1%d6%80%d5%b4%d5%ab%d6%80-%d5%ac%d5%b8%d5%a2%d5%b8%d5%be-%d5%b9%d5%b8%d6%80%d5%a1%d5%b0%d5%a1%d6%81%d5%b8%d5%be-%d5%a1%d5%b2%d6%81%d5%a1%d5%b6/

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *