- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Անանասով աղցան
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սկզբում պատրաստում ենք հիմքը։ Հացի վերևամասը կտրում ենք, իսկ ներքևի հատվածը թողնում ենք ափսեի տեսքով:
- Հացի ձողիկներով պարիսպ ենք պատրաստում։ Ձողիկները ամբողջ շրջանով մեկ հավասար հեռավորության վրա շարում ենք։
- Կանաչ սոխը սառը ջրի մեջ թրջում ենք (կարելի է 1 ժամով թողնել սառնարանում)։
Այնուհետև գործում ենք պատերը, այնպես ինչպես նկարում է պատկերված։
- Հավը եփում ենք և մանր կտրատում։
- Հավի ձվերը պինդ եփում ենք և մանր կտրատում։
- Կտրատում ենք անանասը և լցնում ստացված զանգվածի վրա:
- Ապա վրան շաղ ենք տալիս կտրատված կանաչ սոխը։
- Այժմ աղցանը համեմում ենք մայոնեզով, պղպեղով և աղով և լցնում ենք հացի վրա։
- Քերած պանիրը լցնում ենք աղցանի մեջտեղի հատվածում։
- Զամբյուղի մեջ ենք նստեցնում մեր կենդանուն և աղցանը պատրաստ է։
Շատ համեղ և գեղեցիկ անանասով աղցան, որը կզարդարի Ձեր ամանորյա սեղանը 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: