- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Անանուխով լիմոնադ
Քայլերի հաջորդականություն
- Առանձնացնել անանուխի տերևները և կտրատել:
- Կիտրոնը մեջտեղից կիսել, քամել հյութը (այստեղ ստացվել է մոտ 5ճ/գդ հյութ):
- Կաթսայի մեջ տեղադրել անանուխը, քամված կիտրոնի կեղևը, վրան լցնել 1լ ջուրը: Տեղափոխել կրակի վրա և եռացնել 2-3րոպե: Անջատել կրակը և լցնել շաքարավազը:
- Թողնել հովանա սենյակային ջերմաստիճանում, անցկացնել մաղով, լցնել կիտրոնից քամված հյութը և տեղափոխել սառնարան վերջնական սառչելու:
- Պատրաստի լիմոնադը մատուցել անանուխի տերևներով և սառույցի խորանարդիկներով:
Պատրաստի անանուխով լիմոնադը կարելի է պահել սառնարանում, որպես սառը և թարմեցնող ըմպելիք: Այն կարող է իսկական փրկություն դառնալ ամռան տապին:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: