- Yield: 30 րեպե անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 20-30 minutes
Անանուխով օշարակ
Քայլերի հաջորդականություն
- Անանուխը լվանում ենք և թերթիկները ցողուններից առանձնացնում։
- Անանուխի տերևները փայտե ճզմիչով ճզմում ենք։
- Կաթսայի մեջ ենք լցնում շաքարավազն ու ջուրը։
- Անանուխով խառնուրդը հասցնում ենք եռման աստիճանի և կրակից վերցնում ենք։ Թողնում ենք ամբողջությամբ սառչի, այնուհետև օշարակը քամում ենք, որից հետո օշարակը կրկին եռացնում ենք և լցնում փոքրիկ ապակյա տարաների մեջ։ Եթե օշարակը ձմռան համար ենք պահածոյացնում, ուրեմն ապակյա տարան և կափարիչը պետք է ստերիլացնենք։
- Պատրաստ է։
Անանուխով օշարակ, որը 3 ամիս կարող ենք սառնարանում պահել։ Իսկ եթե տարաներն ու կափարիչները ստերիլ են և հերմետիկ փակված, կարող ենք 1 տարի պահել 🙂 vivaprague
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: