Աջարական խաչապուրի

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Աջարական խաչապուրի1

Արդեն պատրաստի աջարական խաչապուրին հանել ջեռոցից, վրան դնել 1 փոքրիկ կտոր կարագ և անմիջապես անցնել համտեսելուն:

Նույնը կատարեք խմորի մյուս 4 գնդերի հետ:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Անչափ շնորհակալ ենք բարձր գնահատանքի համար 🙂

    1. Անչափ շնորհակալ ենք Վարդգես ջան, որ գնահատում եք մեր աշխատանքը 🙂

    1. Մերի ջան, 1-1.5 ժամ պետք է թողնեք, որպեսզի խմորը ուռչի և 2 անգամ մեծանա 🙂

  1. Es voch mi nmanatip ayl kayqerum chem tesel ,vor aysqan graget ev manrakrkit bacatren ,anchap shnorhakal enq dzer katarac ashxatanqi hamar..

    1. Անչափ շնորհակալ ենք մեր աշխատանքը բարձր գնահատելու համար: Այս խոսքերը մեզ շատ են ոգևորում 🙂

    1. Սիրելի Արմինե, ներողություն ենք խնդրում մեկնաբանությունն ուշացումով նկատելու համար։ Խմորը պահել ցանկալի չէ, սակայն եթե պատրաստելուց անմիջապես հետո դնեք սառնարանում, ապա հնարավոր կլինի պահել 2-3 օր: 🙂

  2. Barev dzez.shat lav baxadratomser eq arajarkum. Xndrum em greq lahmajoi baxadratoms@. Naxapes shnorhakalutyun

  3. Բարև Ձեզ, շատ համեղ ստացվեց: Շնորհակալությոն լավ բաղադրատոմսի համար☺

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Աստղիկ, շատ ուրախ ենք, որ համեղ է ստացվել։ Շնորհակալ ենք մեր բաղադրատոմսերից օգտվելու համար։ ։)

    1. Սիրելի Արփինե, ցանկալի չէ, սակայն եթե պատրաստելուց անմիջապես հետո դնեք սառնարանում, ապա հնարավոր կլինի պահել 2-3 օր:

  4. Բարև ձեզ։ Անչափ շնորհակալություն այսքան մանրամասն բաղադրատոմսը ներկայացնելու համար։ Բայց խմորին ավելի շատ ալյուր ա գնում, քան նշված է բաղադրիչների ցանկում։ Համենայն դեպս ինձ մոտ էդպես ստացվեց։ Կամ էլ շատ թույլ խմոր է ստացվում։

    1. Բարև Ձեզ, հարգելի Արեգ: Շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր կայքի բաղադրատոմսերից: Ալյուրի որակով պայմանավորված` հնարավոր է այն ավելի կամ պակաս չափով օգտագործելու խնդիր լինի: Այնպես որ շատ ճիշտ եք վարվել, որ առաջնորդվել եք ոչ թե գրված չափով, այլ զանգվածի խտությամբ: 🙂

    1. Սիրելի Էմմա, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել։ Շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր բաղադրատոմսերից։ ։)

  5. Լավ չստացվեց, խմորը չեփեց ու չբարձրացավ: Ինչումն է սխալը? Գուցե խմորը պետք է մի քիչ եփել մինչև պանիրն ավելցնելը?

  6. Es’grete misht dzer texadrac baxadratoms er ov em utestnere patrastum, u bolor el shat lav u hamex en stacvum. Shnorhakalutyun.

    1. Սիրելի Արփինե, շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր կայքի բաղադրատոմսերից։ 🙂

  7. իսկ եթե ցանկանում ենք կրկնակի չափաբաժնով պատրաստել յուրաքանչյուր բաղադրիչի չափաբաժինը կներկայացնե՞ք։։։Շնորհակալ եմ։

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *