- Yield: 2 ժամ անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 35 minutes
Արագ բիսկվիթ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ամանի մեջ լցնում ենք բոլոր բաղադրիչները և հարիչով լավ հարում: Ձևամանը բուսայուղապատում ենք և խմորը լցնում մեջը:
- Բիսկվիթը թխում ենք նախօրոք 180-200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե:
- Ահա և վերջ, արագ բիսկվիթ ստացանք, որը կարող ենք կրեմապատել անգլիական կրեմով, զարդարել ու մատուցել:
Շատ կարճ ժամանակում պատրաստում ենք համեղ բիսկվիթ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: