- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Արագ գաթա
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում են խմորը: Կարագը ալյուրի հետ տրորում ենք, ավելացնում ենք թթվասերն ու սոդան և լավ խառնում: Առաձգական խմոր ենք հունցում:
- Պատրաստում են միջուկը: Շաքարավազը, կարագն ու ալյուրը խառնում ենք իրար և փշրանքի վերածում, ըստ ցանկության նաև վանիլին ենք ավելացնում:
Խմորը 3-4 մասի ենք կիսում, յուրաքանչյուր մասը 3 մմ հաստությամբ շերտով գրտնակում և միջուկը լցնում վրան:
- Այնուհետև ռուլետի տեսքով փաթաթում ենք:
Ձվի դեղնուցը խառնում ենք մի քիչ ջրի հետ և քսում ռուլետի վրա: Եռանկյունաձև կտրատում ենք և թխում 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ 15-20 րոպե:
- Գաթան պատրաստ է:
Եթե շատ ժամանակ չունեք, կարող եք արագ գաթա պատրաստել ու մատուցել նախաճաշին 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Apreq shaaaaaaaat lav baxadratoms er.
Շնորհակալ ենք Լիլիթ ջան 🙂
Իսկ խմորը թողնում ենք հասունանա?
Բարև Ձեզ, կարող եք միանգամից պատրաստել 🙂
Kaseq ays baxadratomsic qani gata e stacvum
Բարև Ձեզ Լիլիթ ջան: Ստացվում է մոտ 14-16 գաթա 🙂
Shaaat hamex er
Անչափ շնորհակալ ենք 🙂
barev dzez isk karoxek macunov gatai baxdratomsnel nerarel dzer kayqi mej ?
Բարև Ձեզ Մհեր ջան, այո, շուտով այդ բաղադրատոմսը նույնպես կտեղադրենք 🙂
Իսկ կլինի թթվասերը մածունով փոխարինենք?
Բարև Ձեզ Տաթև ջան, մածունով կարող եք պատրաստել այս գաթան՝
http://www.cooks.am/%D5%A3%D5%A1%D5%A9%D5%A1-%D5%AF%D5%A5%D6%86%D5%AB%D6%80%D5%B8%D5%BE/
Barev Lilit jan ete djvar ases inch receptov karelia sarqel
Բարև Ձեզ, կոնկրետ ո՞ր բաղադրատոմսի մասին է խոսքը:
es arden patrastum em
Պատրաստեք Մանե ջան :*
Es areci shat hamex er mersi baxadratomsi hamar
🙂
ես էլ քանի անգամ փորձել եմ,շատ լավն է
Շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր բաղադրատոմսերից 🙂
Shat hamex stacvec.Arajin angam ei gata txum u ays baxadratoms@ @ntreci
Սիրելի Մագա, ուրախ ենք, որ կարողացանք օգնել, վստահ ենք, որ Ձեզ մոտ ամեն ինչ շատ համեղ կստացվի 🙂
Հրքշալի գրված բաղադրատոմս Է։ Շնորհակալ եմ, վաղը կպատրաստեմ
Շատ համեղ և գեղեցիկ ստացվեց, շնորհակալություն
Անուշ լինի: Ամենայն հաջողություն խոհանոցում և կյանքում:
Ձեզ ևս շնորհակալություն: Հետևեք մեզ:
Shat lav stacvev .Shnorhakalutyun
Սիրելի Տաթև, շատ ուրախ ենք, որ համեղ է ստացվել։ Շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր բաղադրատոմսերից։ ։)
BAREV DZEZ VOR XNDREM INC ANGLIAKAN U AMERIKYAN ZATIKI AVANDAKAN UTESTNER BAXADRATOMSER KAROX EQ UXARKEL NAXAPES SHNORHAKAKUTYUN
Chat arag ev chat hamex stacvec . Chnorhakalutyun.
Սիրելի Լիլիթ, շատ ուրախ ենք, որ համեղ է ստացվել: Շնորհակալություն մեր կայքի բաղադրատոմսերից օգտվելու համար: 🙂
Barev dzez shat hamex exav bayc halvec ete karoxeq kapnveq indz het evatatev@mail ru
Բարև Ձեզ, սիրելի Տաթև։ Պատճառը շատ ցածր ջերմաստիճանում եփելն է։ Անպայման հաշվի առեք Ձեր ջեռոցի ջերմաստիճանի առանձնահատկություններն ու առաջնորդվեք դրանով։ 🙂