- Yield: 2 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 35 minutes
Արագ տորթ հարած սերուցքով
Բաղադրիչներ
- Բիսկվիթի համար՝
- ձու - 3 հատ
- շաքարավազ - 180 գր
- ալյուր - 100 գր
- փխրեցուցիչ - 0,5 թ/գդ
- Կրեմի համար՝
- սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 500 մլ
- շաքարի փոշի - 2-3 ճ/գդ
- Ինչպես նաև՝
- մուրաբա բալի - 2 ճ/գդ
- շոկոլադ սև - 50 գր
- թխվածքաբլիթ - զարդարելու համար
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձվերը շաքարավազի հետ լավ հարում ենք և կամաց-կամաց ավելացնում ալյուրն ու փխրեցուցիչը: Խմորը լցնում ենք բուսայուղապատ ձևամանի մեջ և թխում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե:
- Սերուցքը շաքարի փոշու հետ լավ հարում ենք:
- Պատրաստի բիսկվիթը հովացնում ենք և կիսում: Մեջը կրեմ ու մուրաբա ենք քսում և ծածկում երկրորդ շերտով:
- Այնուհետև կրեմապատում ենք տորթի վերնամասն ու կողքերը և շարում թխվածքաբլիթները:
- Պատրաստի տորթը զարդարում ենք շոկոլադի քերուկով և թխվածքաբլիթներով:
- Վայելում ենք:
Արդյունքում ստանում ենք շատ գեղեցիկ ու համեղ տորթ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Isk ete chunem hamapatasxan klor aman inch anem karox em folgan klor karucvacq tal ev xmor@ lcnem txem
Բարև Ձեզ, կարող եք այլ ձևամանի մեջ պատրաստել՝ քառակուսի, ուղղանկյուն և այլն:
Karox em Aydpes txel
Եթե կարող եք ամուր ձևաման ստանալ, ապա կարող եք փորձել:
barev dzes ete gazojaxi mej@ patrastenq biskvit@ petq e gazojaxi miayn tak@ miacnel te verevnel u qani astichani tak petqe txel . naxapes shnorakalutyun
Անպայման պետք է միացնել և վերևի, և ներքևի տաքացումը: Ճիշտ է թխել 180C-ի ներքո: