- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Բազուկով կոտլետ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բազուկը փայլաթիթեղով փաթաթում ենք և 40-60 րոպե եփում ջեռոցում: Այնուհետև հովացնում ենք և անցկացնում քերիչով: Կանաչին մանր ենք կտրատում, իսկ ֆետան՝ խորանարդիկներով:
Բոլոր բաղարիչները լցնում ենք բազուկի վրա և խառնում:
- Զանգվածից կոտլետներ ենք ձևավորում և երկու կողմերից տապակում:
Յուրահատուկ բանջարեղենային կոտլետ է ստացվում 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
maskarponei patrastman exanak@ karox eq grel? naxoroq shnorhakalutyun
Բարև Ձեզ, ահա խնդրեմ՝
http://www.cooks.am/interest/%D5%AB%D5%B6%D5%B9%D5%BA%D5%A5%D5%BD-%D5%BA%D5%A1%D5%BF%D6%80%D5%A1%D5%BD%D5%BF%D5%A5%D5%AC-%D5%B4%D5%A1%D5%BD%D5%AF%D5%A1%D6%80%D5%BA%D5%B8%D5%B6%D5%A5/