- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 15-20 minutes
Բանանով էսկիմո
Բաղադրիչներ
- բանան - 3 հատ
- շոկոլադ սև - 100 գր
- բուսայուղ - 1 ճ/գդ
- ընկույզ - ըստ ճաշակի
- գունավոր հրուշակեղենային քերուկ - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Բանանները կեղևազրկում ենք և 2 մասի ենք կիսում։ Յուրաքանչյուրի մեջ փայտիկ ենք մտցնում։ Բանանները դնում ենք մատուցարանի վրա և 15-20 րոպեով տեղափոխում ենք սառնարանը։
- Շոկոլադը գոլորշու վրա հալեցնում ենք, ավելացնում ենք բուսայուղն ու լավ խառնում։
Ընկույզը խոշոր կտրատում ենք։ Գունավոր հրուշակեղենային քերուկը լցնում ենք ափսեների մեջ։
- Բանանները սառնարանից հանում ենք։ Յուրաքանչյուր բանանը ընկղմում ենք շոկոլադի մեջ, այնուհետև թաթախում ենք ընկույզի և քերուկի մեջ։
- Մի քանի րոպեով տեղափոխում ենք սառնարանը, որպեսզի սառչի։ Աղանդերը պատրաստ է։
Ի դեպ, էսկիմո պատրաստելու համար, պետք է հետևել, որ բանանները շատ հասած չլինեն, այլապես փայտիկի վրա լավ չեն մնա 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Красота какая!
Եվ գեղեցիկ է և շատ համեղ 🙂
Շնորհակալություն, «Շեֆ խոհարար», որ սիրով պատասխանում եք բոլոր մեկնաբանություններին և ընթերցողների հարցերին:
Միշտ պատրաստ ենք օգնել հարգելի Նելլի 🙂
Wow ♥ )
shnorhakal em gexecik baxadratomseri hamar
Ուրախ ենք, որ հավանել եք 🙂
Ays ej@ ind shat dur yekav shat shnorhakalutyun ayspisi lav baxadratomseri hamar 🙂
Շատ շնորհակալ ենք ջերմ խոսքերի համար 🙂
Hianali baxasratoms e.Bravo
Անչափ շնորհակալ ենք Լուսինե ջան 🙂
Shat hetaqrqir ev parz baxadratoms e…..
Սիրելի Susi, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել։ ։)