

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 35 minutes
Բանանով ու նարնջով մաֆիններ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Նարնջի հյութը քամում ենք, հեռացնում ենք կեղևն ու նարնջագույն հատվածն անցկացնում ենք քերիչով։
- Նարնջի հյութը, կեղևը, կտրատած բանանը, շաքարավազն ու բուսայուղը լցնում ենք տարայի մեջ։
- Բլենդերով հարում ենք, որպեսզի ստանանք միասեռ զանգված։
- Ավելացնում ենք ալյուրն ու վարսակի փաթիլները և թիակով խառնում ենք։
- Սոդան խառնում ենք քացախի հետ, լցնում ենք խմորային զանգվածի մեջ ու խառնում ենք։
- Խմորը լցնում ենք մաֆինների համար նախատեսված ֆորմաների մեջ և թխում ենք 30-35 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
- Ստացվում են շատ ախորժելի ու յուրօրինակ մաֆիններ։
Հեշտ պատրաստվող համեղ մաֆիններ փափուկ ու անուշաբույր խմորով։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: