- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 35 minutes
Բանանով պահքային կարկանդակ
Բաղադրիչներ
- բանան - 300 գր
- բուսայուղ - 125 գր
- փխրեցուցիչ - 1 թ/գ
- ալյուր - 200 գր
- շաքարավազ - 120 գր
- դարչին՝ աղացած - 1/2 թ/գ
- սոդա - 1/3 թ/գ
- չամիչ - 100 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Բանանները տրորում ենք կարտոֆիլի համար նախատեսված ճզմիչով։
- Ավելացնում ենք շաքարավազն ու բուսայուղը և խառնում ենք։
Ավելացնում ենք մաղով անցկացրած ալյուրը, փխրեցուցիչը, սոդան, աղացած դարչինն ու խառնում ենք։
- Ավելացնում ենք չամիչը։
- Ստացված խմորը լցնում ենք բուսայուղապատ ձևամանի մեջ ու հավասարապես տարածում ենք։
- Թխում ենք մոտ 35 րոպե նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։ Պատրաստ լինելուց հետո հանում ենք ջեռոցից, կտրատում ու մատուցում ենք։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Արտակարգ թխվածք է՝ շատ փափուկ ու բանանի բնական հրաշալի քաղցրությամբ։ Շնորհակալություն։
Սիրելի Աննա, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել և շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր կայքի բաղադրատոմսերից։ ։)
Հրաշալի թխվածք է
Սիրելի Նաիրա, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել։ ։)
պատրաստեցի մեջը թաց մնաց((
Սիրելի Լիլիթ, հարկավոր է եփել միջին ջերմաստիճանում, քանի որ բարձրի դեպքում միայն վրայի շերտն է եփվում, իսկ մեջը մնում է հում։ Եվ անպայման հաշվի առեք նաև Ձեր ջեռոցի ջերմաստիճանի առանձնահատկություններն ու առաջնորդվեք դրանով։ ։)