- Yield: 4 ժամ անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Բանանով պուդինգ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բանանը բլենդերում հարում ենք, կաթը, շաքարավազը, ձուն, օսլան ու վանիլիը լցնում ենք ամանի մեջ, եռացնում այնքան, մինչև զանգվածը թանձրանա: Վերցնում ենք կրակի վրայից և անմիջապես ավելացնում բանանն ու կարագը:
Պուդինգը լցնում ենք մատուցվող բաժակների մեջ և 3-4 ժամով տեղափոխում սառնարան:
- Վայելում ենք:
Բանանով պուդինգ , որը և համեղ է և շատ օգտակար 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: