- Yield: 2-4 ժամ անց
- Prep Time: 35 minutes
- Cook Time: 35 minutes
Բանանով տորթ առանց թխելու
Բաղադրիչներ
- թխվածքաբլիթ - 500 գր
- թթվասեր - 600 գր (25%-ից ավելի յուղայնությամբ)
- շաքարավազ - 200 գր
- բանան - 2 հատ
- սուրճ լուծվող - 2 թ/գդ
- ջուր - 300 մլ
- կակաո - 2 ճ/գդ
- շաքարի փոշի - 2 ճ/գդ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք կրեմը: Թթվասերն ու շաքարավազը լավ հարում ենք:
- Պատրաստում ենք սուրճն ու հովացնում: 22 սմ տրամագիծ ունեցող ձևամանի մեջ 2-3 ճ/գդ կրեմ ենք լցնում, թխվածքաբլիթները թաթախում ենք սուրճի մեջ և շարում կրեմի վրա:
- Այնուհետև լցնում ենք կրեմը և շարում կտրատած բանանները:
- Այս ամենից հետո կրկին շարում ենք սուրճի մեջ թաթախած թծվածքաբլիթները, վրան կրեմ ենք լցնում և տորթը 2-4 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան:
- Պատրաստի տորթի վրա կակաո և շաքարի փոշի ենք ցանում:
- Ահա և վերջ:
Պատրաստեցինք շատ համեղ բանանով տորթ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
ես ճիշտն ասած չհասկացա տորթն ոնցենք դուրս բերում ամանից
Բարև Ձեզ, այս դեպքում օգտագործվել է քանդվող ձևաման 🙂
Shat lavner
Սիրելի Անժելա, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել: 🙂