

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Բանանով ֆլամբե
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Նարինջի հյութը քամում ենք, բանանները՝ կեղևազրկում:
Շաքարավազն ու կարագը միջին ուժգնության կրակին տապակում ենք, ավելացնում նարնջի հյութն ու խառնում այնքան, մինչև ստանանք համասեռ զանգված:
- Այնուհետև դնում ենք բանանները և օշարակի մեջ 2 կողմից տապակում 5-10 րոպե:
- Այս ամենից հետո ավելացնում ենք ռոմը և խոհարարական ալյրիչի օգնությամբ բանանները այրում:
- Ահա այսպես:
- Բանանները տեղափոխում ենք մատուցվող ափսեի մեջ և ըստ ճաշակի զարդարում:
Բանանով ֆլամբե , որը Ձեզ շատ դուր կգա 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: