- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 2ժ 00 րոպե
Բեզե
Քայլերի հաջորդականություն
- Սպիտակուցները բարձր ուժեղության վրա լավ հարում ենք և աստիճանաբար շաքարավազ ավելացնում (որքան մանր լինի շաքարավազն այնքան լավ)։ Հարում ենք այնքան մինչև լավ պնդանա։
- Եթե այն լցնենք գդալի մեջ և շրջենք, զանգվածը չի ընկնի։ Անհրաժեշտության դեպքում սննդի համար նախատեսված ներկանյութ ենք ավելացնում և հարիչով հարում։ Ըստ էության նշանակություն չունի ներկանյութը գելի տեսքով է, թե փոշու։ Ստացված զանգվածը լցնում ենք խոհարարական պարկի մեջ և ձևավոր գլխիկի միջոցով յուղաթղթով տապակի մեջ լցնում։
- Տապակը 1,5-2 ժամով տեղափոխում ենք 100-110 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և չորացնում ենք։ Ահա և վերջ:
Բեզեի բաղադրատոմս պետք կգա, երբ պատրաստեք, որևէ բան, ինչի մեջ օգտագործում եք միայն դեղնուցները, օրինակ երբ պատրաստում եք էկլերներ օգտագործում եք միայն դեղնուցները, իսկ մնացած սպիտակուցներով կարող եք պատրաստել բեզե 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
nereceq indz kaseq papuk bezei baxadratoms@
Մարինե ջան, ցավոք մենք հիմա չունենք այդ բաղադրատոմսը: Հնարավոր է մոտ ժամանակներս ունենանք 🙂
Barev zez vor xndrem inz kaseq chiht ekler patrastelu zevn
Հարգելի ընթերցող, կարող ենք առաջարկել էկլեր պատրաստելու մի քանի բաղադրատոմս ստորև նեկայացված հղումով 🙂
http://www.cooks.am/?relation=any&s=%D5%A7%D5%AF%D5%AC%D5%A5%D6%80&level=&serving=&timeneeded=&post_type=post
barw dzez vor xndrem indz kaseq 200 g qani hat cvi spitakuc klini
Բարև Ձեզ հարգելի Ալիսա, մոտավորապես 9-10 ձու 🙂
Knerek es patrastel em baych duk nshel ek 100-110 astichan, baych mechn chi haschnum txel mnum e tach, es heto urish xohararich imacha asech da barchr e 50-60 e pedk porchehci stachvech,
Բարև Ձեզ Ագափի ջան, բեզեն եփվում է և շատ փափուկ է ստացվում, սակայն, ջեռոցն անջատելուց հետո այն չորանում է 🙂
SHnorakalutyun..
Միշտ պատրատ ենք օգնել 🙂
Aysinqn petq e jeroc@ taqacnel, bezen dnel u anjatel??? Te et 1,5-2 jam@ 100-110 astichanov miacvac jerocum epel bezen??
Բարև Ձեզ, 100-110 աստիճան տաքացրած ջեռոցում բեզեն պետք է եփել 🙂
barev dzez vor xndrem xachapuri kpatrasteqxachapuri
bare dzez vor xndrem xachapuru baxadratoms@ kaseq
Բարև Ձեզ, սիրելի Արմինե, ներողություն ենք խնդրում ուշացումով արձագանքելու համար: Խաչապուրու տեսակներին ու դրանց պատրաստման եղանակներին կարող եք ծանոթանալ հետևյալ հղումով՝ http://www.cooks.am/?s=%D5%AD%D5%A1%D5%B9%D5%A1%D5%BA%D5%B8%D6%82%D6%80%D5%AB
Բարև ՁԵզ իմ ջեռոցը ամենաքիչը 160 ° է ։ Ինչպե°ս անեմ։