Բեզե սերուցքային միջուկով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Բեզե սերուցքային միջուկով

Խրթխրթան կեղևով, բայց ներսից փափուկ բեզե է ստացվում 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Es patrasteci, bayc pind zangvac chstacvec ev epveluc heto pshrvec, inchy aynpes chem arel???

    1. Բաղադրիչների քանակությունը ճիշտ պահպանել եք:

      1. Barev dzez, es harc ei tvel dzez, u spasum em patasxani, naxoroq shnorhakalutyun
        Hetaqrqir e bezen epelis jeroci dur@ mi poqr bac eq toxnum te voch?

        1. Բարև Ձեզ: Քանի որ բեզեն թխվելու է ոչ թե մարմանդ ու տևական, այլ բարձր ջերյմաստիճանում և կարճ ժամանակամիջոցում, ջեռոցի դուռը բաց թողնել պետք չէ:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *